Activități și Ateliere

Transylvania Mountain Festival dorește să deschidă apetența publicului larg pentru activitățile montane de natură sportivă, educativă, turistică și culturală. Festivalul montan din Transilvania, este un eveniment care țintește să inspire și să atragă comunitatea locală spre Natură și Sport.

Pin Transylvania Mountain Festival creem o rampă de lansare a inovațiilor tehnologice destinate siguranței pe munte și oferim un mijloc de educare a generației viitoare în direcția unui comportament respectuos față de mediu.

Loading...

Cele mai bune filme ale anului oferite de Reel Rock Tour precum și prețioase producții naționale și internaționale din experiențele reale ale sportivilor și montaniarzilor din lume. Filmele acoperă gama vastă a sporturilor montane precum: alpinism, escaladă, ciclism montan, alergare montană, canyoning, speologie, parapantism, base jump.

Loading...

O incursiune în drumeție, escaladă și alpinism cu ajutorul ghizilor specializați vă va permite să descoperiți situl natural Cheile Turzii într-un alt mod.

Loading...

Se zice că pe munte nu există vremea ci doar echipament neadecvat.  Din această perspectivă, vă invităm la un atelier deschis pe tema echipamentului corect pentru aulți și adolescenți.

Loading...

Experiența muntelui poate fi împărtășită și cu cei care nu au ocazia prin intermediul imaginilor. Workshopul de fotografie este special conceput pentru a vă iniția în secretele fotografiei într-un mediu spectaculos precum muntele.

Loading...

Un workshop preponderent practic în care vom înțelege cum ne pot ajuta sistemele de navigație prin satelit și telefoanele inteligente să ne găsim poziția și drumul pe cărări de munte. Vom instala căteva aplicașii open source pentru navigarea pe munte și vom învăța să le folosim.

Loading...

Descoperiți experiența verticală pin intermediul activităților indoor de cățărare și boulder. Copii și adulți sunt invitați să se înscre și să participe la acest atelier ce se desfășoară în deplină siguranță alături de instructori profesioniști.

Loading...

Atelierul de desen și benzi desenate pe tema muntelui se adreseaza copiilor de diferite categorii de varste: (12 – 14 ani, 14 – 16 ani, 16 – 18 ani) Dorim ca la final sa avem o expozitie fantastica din desenele realizate de copii.

Loading...

Imerisa in lumea muntelui se poate și prin joc. Jocurile vor fi puse la dispoziția publiclului alături de animatori și coordonatori.

Loading...

Serată dansantă în bocanci. cu muzică live, DJ și invitații festivalului. Haideți să ne cunoaștem mai bine comunitatea.