#DiscoverMountains #TMF2018 #Workshop

Fotografia sporturilor montane. Duminică 25.11.2018 de la ora 10:00 are loc atelierul Mountain Sports Photography (Piața Ștefan cel Mare nr. 18) cu Alex Sava. Accesul inclus pentru posesori FULL PASS.

Workshopul de fotografie va fi structurat în două părți, și va cuprinde atât aspecte tehnice cât și concluzii trase din experiența personală pe parcursul practicii în acest domeniu.

În prima parte se vor aborda aspectele tehnice legate de particularitățile fotografierii sporturilor montane, precum aparatura și accesoriile necesare și vom învăța câteva elemente de bază ale fotografiei. În a doua parte a atelierului vom avea o discuție deschisă pe tema sporturilor montane, a dificultăților întâlnite în fotografierea acestor sporturi și a metodelor de a le depăși, pe baza exemplelor din experiența fotografică personală.

  • Vom vorbi despre alegerea aparatului foto și a accesoriilor specifice necesare pentru acest gen de fotografie;
  • Vom învăța să facem setările de expunere pe mod manual pentru situații întâlnite în fotografia sport outdoor: luminozitate puternică, luminozitate scăzută, fotografiere contra luminii, înghețarea mișcării, setarea expunerii corecte în zone cu multă zăpada etc;
  • vom discuta particularitățile fotografiei sport montane pe exemple concrete din portofoliul personal;

ACCES inclus pentru posesorii FULL PASS. Tarif participanți fără FULL PASS: 50 de lei

Locuri disponibile: 20, care se vor ocupa în ordinea înscrierii. Vă rugăm să vă anunțați intenția de a participa completând formularul de aici: http://bit.ly/MountainSportsPhotoWorkshopTMF18

DESPRE ALEXANDRU SAVA

Alexandru Sava este un fotograf profesionist autodidact, care și-a perfecționat tehnicile fotografice de-a lungul anilor de experiență în domeniu. Un alpinist pasionat, Alex a îmbinat cele două mari ramuri ale vieții sale, fotografia și aventura, specializându-se în fotografia sport outdoor. Prin fotografiile sale, Alex reușește să surprindă dinamicitatea sporturilor montane dar și frumusețea peisajelor naturale din zone izolate.

Îi puteți vizualiza o parte din lucrări pe rgbimages.ro și visualnomad.media