#DiscoverMountains #TMF2018 #OutdoorActivities

Mihnea Prundeanu vă propune o drumeție prin câteva locuri “ascunse ale cheilor”: Zurușul Lung-Poteca Botaniștilor-Peștera Ungureasca-Turnul Pușcariu. Este posibil ca unii cățărători să fie mai familiarizați cu o parte din aceste locuri dar pentru drumeți itinerarul poate fi o noutate. Ne vom limita la un număr de 15 participanți din considerente de mediu și siguranță.

De ce să participi:

Pentru ca vei vedea Cheile Turzii dintr-o altă perspectivă. Vom vizita principalele sectoare de cățărare din Cheile Turzii unde vom identifica traseele clasice sau de referinta pentru aceasta zona. Vom avea o discutie deschisă despre cum ar fi bine să ne comportam într-o astfel de arie protejată fie ca suntem drumeti, cataratori, turisti sau iubitori de natura.

Echipament necesar:

Bocanci sau ghete cu talpa aderentă, haine adaptate la condițiile meteo, jachetă impermeabilă, mănuși și căciulă, rucsac mic de drumeție.

ACCES inclus pentru posesorii FULL PASS. Tarif participanți fără FULL PASS: 20 de lei

Locuri disponibile: 15, care se vor ocupa în ordinea înscrierii. Vă rugăm să vă anunțați intenția de a participa completând formularul de aici.

Ulterior vă vom comunica detalii legate de punctul de întâlnire.

Toate taxele de participare sunt direcționate către susținerea evenimentului.

DESPRE MIHNEA PRUNDEANU

Mihnea este un alpinist pasionat și ghid montan internațional (IFMGA).  Este un membru activ al comunității alpine din România unde a contribuit la promovarea alpinismului către noi generații. A inițiat un program de mentorat în alpinism, a organizat evenimente și a susținut practicarea activităților montane într-un stil onest, responsabil și autonom.

Prin desele sale călătorii, ocazionate de expediții personale sau ca ghid montan, Mihnea este conectat la cadrul montan internațional dar și la nevoile specifice spațiului Carpatic, fiind o punte de legatură între lumi și realități alpine.

Îi puteți găsi pe alpine-tours.com sau mihneaprundeanu.com