@ TRANSYLVANIA MOUNTAIN FESTIVAL 2022 #FărăLimite

Înscrie-ți fotografiile despre sporturi montane sau peisaje montane în competiție.

Premiul și competiția de fotografie montană  TMF este un proiect special al  TRANSYLVANIA MOUNTAIN FESTIVAL conceput ca un spațiu dedicat artei fotografice în mediul montan, ce promovează explorarea montană și comunică publicului povestea locurilor care ne impresionează și inspiră, totodată.

Deschidem oficial Competiția de Fotografie Montană TMF 2022 cu tema anului – Fără Limite.

CATEGORIILE COMPETIȚIEI DE FOTOGRAFIE MONTANĂ TMF 2022:

  1. Fotografie de sport montan– cățărare la stâncă, schi alpinism, free ride, MTB – ciclism montan, snowboard, alergare montană, speologie, canyoning, parapantă, caiac, cățărare pe gheață, salt liber, highline, surf pe râuri montane, golf la munte sau alte sporturi montane – toate sunt binevenite în competiție. Vă dorim inspirație și creativitate!
  1. Fotografie de peisaj montan– imaginie de la oeice altitudine, din orice anotimp și din medii cât mai diverse: peșteri, păduri, stânci, ghețari, lacuri montane, râuri montane, zone îndepărtate sau izolate și parcuri naționale.

REGULI DE ÎNSCRIERE ÎN COMPETIȚIE:

Regulile de concurs pot fi consultate aici Competiția și premiul pentru Fotografie Montană TMF 2022.

Subliniem faptul că această competiție este una internațională, fotografiile trebuie incadrate într-o singură categorie, și vă rugăm să respectați termenele de înscriere în competiție:

  • Termen depunere fotografii: 16.10.2022
  • Termen notificare rezultat: 28.10.2022

CERINȚE TEHNICE:

  • Imaginile înscrise în concurs să acopere unul sau mai multe din următoarele medii montane:  subteran,  terestru, acvatic și aerian.
  • Formatul fotografiilor expuse va fi: 30 x 45 cm, 300 dpi (min 2500 px / înălțime)
  • Se admite înscrierea a: 3 fotografii / categorie (adică: 6 fotografii per participant)
  • Fiecare fotografie se va nota de la 1 la n, se va menționa categoria, apoi numele autorului, anul în care a fost realizată fotografia, titlul lucrării și locul exact.

(de exemplu: 1_B_Mihai Popescu_2018_peisaj din Carpați_Munții Șureanu)

  • Imaginile se depun fără watermark

Unul din principalele motive pentru care merită să luați parte la competiția festivalului nostru autentic și prietenos este că fotografiile alese pentru selecția oficială vor fi prezentate în cadrul unei expoziții live (bineînțeles dacă  acest lucru va fi posibil în contextul epidemiei COVID19, care sperăm că va fi depășit până în Octombrie – Noiembrie 2022 și în Cluj-Napoca, Transilvania, România*) și foarte important, fotografii selectați vor beneficia de promovare pe toate canalele media ale festivalului.

Dacă toate condițiile vor fi propice în toamna 2021, cîștigătorul va fi prezent pe scena festivalului la Gala Premiilor TMF – Transylvania Mountain Festival (*), în data de 25 Noiembrie, 2022.

Vă rugăm verificați specificațiile complete și detaliile pe pagina Premiului și competiției de fotografie montană TMF 2022.

ÎNSCRIE-ȚI FOTOGRAFIILE ÎN COMPETIȚIE!

Fie că vei dezvolta tema propusă – Deasupra vârfurilor – prin imagini din Carpați, Alpi, Anzi, lanțul Himalayan sau alte zone montane de pe Terra, comunitatea noastră se va bucura de povestea ta! Depunerea lucrărilor se face direct pe filmfreeway.com

Pentru mai mute informații vă rugăm să ne scrieți direct la adresa foto@transylvaniamountainfestival.ro.

Partenerii ediției: