#StepIntoTheMountains #TMF2019 #Pastel #KIDS

Desenul este o călătorie, iar de data aceasta vom merge cu Paul Muresan  pe munți de pastel.

Paul este un talentat artist, regizor, animator şi ilustrator cu o pregătire solidă în Arte. Este autorul mai multor expoziţii de desene găzduite în săli de expoziţie europene, dar cel mai cunoscut este pentru scurtmetrajele sale animate multi-premiate Pui de somn (2014) şi Mamă, tată, am să vă spun ceva (2016).

Scurtmetrajele sale au fost selecţionate la festivaluri din întreaga lume, iar Pui de somn a primit trofeul pentru Cel mai bun film românesc la Anim’est 2014. Noul lui scurtmetraj animat, CEVA, călătoreşte deja în festivaluri din toată lumea.

În acest moment se concentrează pe diverse proiecte personale, în timp ce scrie la lucrarea de doctorat despre animația ca dimensiune paralelă.

  • Atelierul se va desfășura SÂMBĂTĂ, 23.11.2018, ora 11:00 – 13:00 în spațiul expoziției TMF Transylvania Mountain Festival la Cercul Militar
  • Vârstă recomandată pentru acest atelier  6 – 8 ani.
  • Maxim 10 participanți / grupă.
  • Acces gratuit, dar ne face plăcere să știm câte puțin despre copiii care doresc să vină la atelier.

Vă rugăm să vă anunțați intenția de participare a copiilor dumneavoastră la atelier trimițându-ne un mesaj direct la adresa info@transylvaniamountainfestival.ro.

Mulțumim Paul pentru susținere și implicare! Ne pregătim culorile de desesn!