Devin-o partener TMF

Motivați de pasiunea pentru munte, natură, sport, artă, tehnologie și educație, echipa Transylvania Mountain Festival dorește să inspire, să informeze și să educe publicul prin producțiile de film, prin fotografie, prin proiecte inovatoare și prin premierea rezultatelor de excepție. Prin materialele audio-vizuale ce prezintă explorarea celor mai impresionante locuri de pe planetă, prin întâlnirile cu atleți de elită și profesioniști ai activităților outdoor,  prin aducerea unor echipamente de ultimă oră în cadrul festivalului, TMF este locul de întîâlnire al selectei comunități a sporturilor montane, promovând totodată un stil de viață activ, în ton cu mediul înconjurător.

Apreciem interesul vostru de a deveni partener și dorința de a vă conecta cu persoane, comunități și organizații ce susține aceleași valori. De aceea, suntem deschiși să explorăm posibilitatea e a promova brandul dumneavoastră în mijlocul comunității TMF. Prezența noastră este tot mai diversificată, pe măsură ce se dezvoltă și programul festivalului.

În măsura în care considerați că avem o vizune comună, vă invităm să completați formularul pentru a vă prezenta oportunitățile de parteneriat.

Cu pietenie,

Echipa TMF

Contactează-ne

Multumim. Mesajul dumneavoastra a fost trimis. Va vom contacta in cel mai scurt timp.
A aparut o eroare. Va rugam incercati din nou.