Transylvania Mountain Festival din Cluj-Napoca, România, anunță datele oficiale pentru cea de-a 6-a ediție: 21 – 26 noiembrie 2023. Tema principală a competițiilor din cadrul festivalului este Dincolo. Locurile de desfășurare ale Transylvania Mountain Festival rămân Cinema Victoria pentru proiecțiile de film și Institutul Francez din Cluj  pentru expoziția de fotografie.

notați datele Transylvania Mountain Festival 2023 în calendar! 

Participați la competițiile TMF 2023

Transylvania Mountain Festival promovează cultura montană, educația și inovația prin intermediul principalelor competiții ale festivalului. Începând cu 2018, festivalul deschide annual, cele patru competiții: de film, fotografie, inovare și realizări excelente.

Competiția de film montan acoperă documentarele montane, scurtmetrajele de aventură și lungmetrajele montane. Regulile, tematica și procesul de înscriere sunt explicate în secțiunea dedicată: competiția de film montan.

Concursul de fotografie montană este structurat în două categorii: peisaje montane și sporturi montane. Regulile, tematica și etapele de înscriere se găsesc în secțiunea dedicată: competiția de fotogafie montană.

Competiția de inovare montană invită o varietate de proiecte care acoperă soluții software, produse și aplicații, echipamente și dispozitive purtabile, soluții și sisteme de energie/energie, soluții și sisteme de protecție și explorare a mediului, materiale inovatoare, instrumente și sisteme de salvare, platforme și instrumente educaționale, servicii profesionale. Regulile, temele și etapele de depunere sunt descrise în secțiunea dedicată: competiția de inovare în mediul montan.

Premiile de excelență montană se bazează pe nominalizările specializate primite de la cluburile alpine, organizațiile sportive și cele de educație montană. Lista scurtă este realizată pe baza realizărilor pe parcursul vieții și a CV-ului de activități montane.

Planificați-vă zilele de festival la TMF, în Cluj-Napoca

Transylvania Mountain Festival este locul de întâlnire pentru cățărători, schiori, alpiniști, alergători, snowboarderi, mountain bikeri, piloți de zbor liber, caiaciști, exploratori, geografi, salvatori montani și ghizi montani! Filmele, fotografiile, atelierele, clinicile și petrecerile sunt punctele de atracție care ne ajută să ne adunăm și să împărtășim publicului de ce iubim muntele.

Pentru a profita la maximum de experiența acestui festival, vă recomandăm să vă rezervați din timp sejurul la Cluj-Napoca, între 21 și 26 noiembrie.

Fiind un eveniment orientat spre comunitate, vă recomandăm să vă invitați și prietenii care visează să se implice în activități montane, dar nu prea știu încă cum să înceapă.

Înscrieți-vă la atelierele outdoor și indoor, implicați-vă în discuțiile cu specialiștii, faceți networking în timpul pauzelor de proiecții de film, faceți-vă timp pentru cina comună și petreceri. Cel mai bun lucru la Transylvania Mountain Festival sunt prieteniile pe care le faci!

Rezervați-vă locurile la Gala Premiilor TMF și bucurați-vă de realizările speciale nominalizate pentru fiecare secțiune!

Deveniți un partener TMF

Dacă vreți să comunicați valorile și principiile brandului dumneavoastră, Transylvania Mountain Festival este locul potrivit pentru a intra în contact cu comunitatea de sporturi montane și outdoor!

Există o mulțime de modalități prin care puteți face parte din cea de-a 6-a expEdiție TMF. Contactează-ne direct prin info@transylvaniamountainfestival.ro pentru un parteneriat personalizat!

Notați datele Transylvania Mountain Festival 2023 în calendar!

Ne vedem între 21 – 26 noiembrie  2023, la Cluj-Napoca!