For privacy reasons SoundCloud needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politica de Confidentialitate.
I Accept

În acest episod povestim cu Imi Sedevi despre pionierat în escalada sportivă în România anilor 90, despre echipament, antrenament, progresie și atitudinea de care ai nevoie pentru a trece pragul psihologic de la 7c la 8a.

Imi este un un sportiv de elită, fost salvator montan, cățărător care a urcat pe primele locuri pe podiumuri la alpiniade și cupe naționale și a reprezentat Romania la Cupa Mondiala de Escaladă Sportivă de la Geneva din 1995.

A deschis nenumărate trasee de escaladă sportivă în județul Bihor, în special la Șuncuius, Vadu Crișului, Oșoi și Lazuri. A amenajat alături de echipa Crux Holds Oradea trasee pentru Lazuri Climbing Fest și Osoi Climbing, evenimente de profil care au lansat două faleze noi de escaladă în Munții Pădurea Craiului.

Imi antrenează în prezent la Crux Holds, noul spațiu de bouldering și escaladă de 600 mp deschis în 2019 pe Calea Clujului în Oradea unde l-am întâlnit și unde ne-a făcut bucuria de a sta de vorbă cu noi.

Pe Imi îl puteți găsi și pe:

Facebook: https://www.facebook.com/imre.sedevi

Instagram: https://www.instagram.com/imresedevi

Foto credit: arhiva personală

cover: Alex Sava | Ibex Media