Proiecție de film TMF în aer liber la Iulius Parc: Loic et Les Flolopapys

@ Movie Nights by Iulius Mall 2021, Cluj-Napoca

Vești bune pentru prietenii TMF, pentru iubitorii de film și de outdoor! În această vineri, pe 27 august, în cadrul seriei „Movie Nights” organizat de Iulius Mall la Cluj-Napoca, pe ecranul gigant din Iulius Parc, va fi difuzat filmul documentar Loic et Les Flolopapys, o producție de excepție ce a concurat pentru marele trofeu Transylvania Mountain Festival 2020.

În regia lui Dominique Soyers, Loic et Les Flolopapys (2019, Belgia) urmărește cu mult umor povestea unui grup de tineri care progresează într-o manieră impresionantă în escalada sportivă pe versanții din Alpi și nu numai!

Povestea lor invită tinerii să iasă în afara zonei de confort și să își înfrunte temerile. Loic, 22 ani, este acum un cățărător pasionat după ce a primit prima pereche de espadrile de escaladă la vârsta de 6 ani. Alături de Florian, Pablo și Pierre, ei formează inseparabilul grup  “Flolopapys”, aducând energia și vibrațiile pozitive până la cele mai îndepărtate zone de escaladă. Deși fiecare este unic în felul său, se completează și sprijină reciproc ca frații. Veți cădea pradă umorului lor, prieteniei dintre ei și fragilității.

Fiind un film documentar, cățărătorii sunt bineînțeles și personajele principale ale filmului:

  • LoIc Debry
  • Pablo Recourt
  • Florian Gourque
  • Pierre Mertens

Durata filmului: 45 ‘57”

Ora începerii: 20:30

Participarea este gratuită.

Subtitrare: DA

Recomandări: Vă puteți aduce pernuța și păturica la fața locului, iar gustări se pot alege de la standurile amenajate în Iulius Parc!

Condiții de acces: 

– Accesul în spațiul evenimentului este permis exclusiv persoanelor din următoarele categorii:
  • persoane vaccinate cu rapel sau doza unică efectuate cu cel puțin 10 zile de la data începerii evenimentului, ce vor prezenta adeverinta de vaccinare.
  • persoane ce prezintă un test PCR negativ nu mai vechi de 72 de ore, sau rezultatul negativ certificat al unui test antigen rapid nu mai vechi de 24 de ore de la ora comunicată pentru începutul evenimentului.
– Organizatorii vor proceda la verificarea dovezilor medicale prezentate de către fiecare participant la eveniment
– Persoanele care refuză să le fie verificată temperatura nu vor avea acces în locaţie;
– Accesul publicului va fi permis numai în condiţiile purtării de mască (medicală/nonmedicală) pe toată durata evenimentului;
– Minorii sunt exceptaţi de la prezentarea dovezilor medicale necesare participării la spectacol şi de la verificarea în Registrul electronic naţional de vaccinare.
– Cei peste 5 ani vor purta mască.