Reel Rock Tour 14 la TMF Cluj-Napoca

@ TRANSYLVANIA MOUNTAIN FESTIVAL 2019 powered by GARMIN

Din nou în Cluj-Napoca, România, la TMF Transylvania Mountain Festival 2019 powered by Garmin, fiți pregătiți de REEL ROCK!

În Noiembrie, REEL ROCK 14 revine cu o nouă colecție a celor mai bune filme de cățărare din lume, cu acțiune ce îți taie respirația, aventuri emoționante și foarte mult umor !

Film Line-Up

În filmul The High Road (Drmul înalt), puternica și curajoasa Nina Williams se pune la încercare pe una din cele mai dificile teme de boulder de până acum!

În filmul Statele Unite ale lui Joe, cățărătorii dau de o comunitate conservatoare de mineri dintr-o zonă rurală din Utah, întâlnire ce duce la rezultate uimitoare.   

În final, în The Nose Speed Record (Recordul de viteză de pe The Nose), legendele Tommy Caldwell și Alex Honnold se bat cu cei doi dirtbag din Yosemite, Jim Reynolds și Brad Gobright pentru măreția visată.

Pe scurt despre  REEL ROCK

În fiecare an, REEL ROCK Film Tour adduce în premieră cele mai bune filme de cățărare pentru comunitățile  din lume, cu 500 de săli de proiecție în peste 40 de țări –  evenimentele REEL ROCK promovează atleți și producători, oferă activări pentru sponsori și strângere de fonduri pentru organizații non-profit.

Fondat în 2005 de producătorii de film Josh Lowell și Peter Mortimer, REEL ROCK a crescut ca platforma globală numărul 1 pentru filme de cățărare premiate la cele mai importante festivaluri, filme ce prezintă acțiuni curajoase,  umor, și mult suflet depus în aventuri incredibile pentru majoritatea publicului, de la cățărătorul autnetic până la montaniardul din fotoliu. De la documentare precum The Dawn Wall și Valley Uprising pănă la scurtmetrajele precum Dodo’s Delight și Alone on the Wall, filmele REEL ROCK au câștigat nenumărate premii, inclusive Emmy.

Sperăm ca seria REEL ROCK 14 din cadrul Transylvania Mountain Festival by Garmin să vă deschidă noi perspective asupra muntelui și a limitelor oamenilor din acest domeniu.

Sportivii din  cadrul seriei Reel Rock 14  sunt: NINA WILLIAMS, ALEX HONNOLD, TOMMY CALDWELL, JIM REYNOLDS, BRAD GOBRIGHT.

Mai multe despre proiecțiile de film din 2019, în postările următoare!