#DiscoverMountains #TMF2018 #ReelRock13

Pentru prima dată în Cluj-Napoca, Romania, la TMF Transylvania Mountain Festival 2018 powered by Garmin, fiți pregătiți de REEL ROCK!

În Noiembrie, REEL ROCK 13 traversează planeta cu o nouă colecție a celor mai bune filme de cățărare din lume, cu acțiune ce îți taie respirația, aventuri emoționante și mult umor !

Rezervați-vă locurile încă de pe acum și alăturați-vă acestei noi aventuri!

CE ESTE REEL ROCK?

REEL ROCK Film Tour difuzează pe marile ecrane filme de aventură și cățărare pentru public din întreaga lume.  În fiecare an sunt produse câteva scurtmetraje special pentru acest tur acoperind o gamă largă de activități de la slackline și highline până la cățărare pe stâncă și cățărare pe gheață.

Fondatorii Josh Lowell și Peter Mortimer, după ce colaboraseră să realizeze turnee pentru filmele lor individuale, au colaborat pentru crearea primului REEL ROCK Film Tour în 2006.

De atunci până în prezent turneul a crescut la circa 500 de difuzări pe an cu circa 150,000+ ade participanți. REEL ROCK stabilește parteneriate cu retailerii locali de outdoor, universități și săli de sport pentru a organiza evenimente de difuzare a selecțiilor din fiecare an. În 2011, turneul a demarat și o serie de evenimente tip festival – REEL ROCK FEST concepute pentru a reuni comunitățile de cățărare și outdoor la un loc pentru un weekend de antrenamente coordinate, competiții, filme și  proiecte în beneficiul comunității.

Sperăm ca seria REEL ROCK 13 din cadrul Transylvania Mountain Festival by Garmin să vă deschidă noi perspective asupra muntelui și a limitelor oamenilor din acest domeniu.

Sportivii din  cadrul serieie Reel Rock  sunt: MADALEINE SORKIN, CONRAD ANKER, ADAM ONDRA, ALEX HONNOLD, SAVANNAH CUMMINS, JIMMY CHIN, ANNA PFAFF, CEDAR WRIGHT, REZA ALIPOUR, CLAIRE BUHRFEIND.

Mai multe despre proiecțiile de film din 2018, în postările următoare!