Sponsori si Parteneri

GARMIN Cluj este o echipă de 250+ persoane situată într-una din cele mai noi clădiri de birouri din apropierea centrului orașului Cluj-Napoca. În prezent, GARMIN Cluj este implicată în proiecte de navigare și aplicații HW pentru smartphone,  sisteme de navigație automotive OEM,  dispozitive de navigație personale GARMIN nüvi®, dispozitive de fitness, wearables și aplicații globale Java Server. La toate acestea se adaugă o echipă IT de suport pentru toate segmentele ce livrează pe infrastructura de nivel înalt.

Clubul Alpin Roman – Filiala Cluj, este una din cele mai active filiale ale Clubului Alpin Român (fondat în 1990) având ca principală activitate practicarea sporturilor montane precum alpinismul si escalada, drumetiile montane, schiul de tură și schi alpinism, ture pe bicicleta, alergarea montană. În prezent filiala Cluj numără peste 200 de membri și este în continuă dezvoltare.

NIKON România a fost reprezentat la Transylvania Mountain Festival prin Nikon Professional Services – un serviciu unic dedicat fotografilor profesionisti care folosesc echipament Nikon. Comunitatea formată de membrii NPS au acces la servicii unice si complementare de suport, consultanta si asistenta tehnica, precum si avantaje in exclusivitate. Personalul NPS este prezent la cele mai importante evenimente nationale si internationale, pentru a oferi consiliere, asistenta si servicii de service.

Camerele de acțiune Insta360 sunt special create pentru a te ajuta să surprinzi momentele importante din viața ta la cea mai bună calitate posibilă. Surprinde orice clipă și transmite-o mai departe la o calitate fidelă realității! Fie ca esti un impatimit al sporturilor extreme, calatoresti sau pur si simplu vrei sa pastrezi amintirea tuturor evenimentelor importante din viata ta, cu ajutorul camerelor Insta 360 transformi experintele tale in momente de neuitat.

B-LIFE BOTANICALS este o gamă sofisticată de băuturi fără alcool, care oferă un gust plăcut și revigorant. Datorită mixului unic de suc de fructe și plante aromatice bine alese, te poți bucura de experiența gustului sofisticat, cu fiecare variantă. B-LIFE BOTANICALS este preparat cu grijă, urmărind procesul natural de fabricare, fără grabă, pentru că adevărata calitate necesită timp.

În fiecare an, REEL ROCK Film Tour aduce în premieră cele mai bune filme de cățărare pentru comunitățile din lume, cu 500 de săli de proiecție în peste 40 de țări – evenimentele REEL ROCK promovează atleți și producători.REEL ROCK a crescut ca platforma globală numărul 1 pentru filme de cățărare premiate la cele mai importante festivaluri, filme ce prezintă acțiuni curajoase, umor, și mult suflet depus în aventuri incredibile.

Aflat sub tutela Ministerului Afacerilor Externe, Institutul Francez din Cluj este un centru de limbă și acțiune culturală ce își desfășoară activitatea sub autoritatea Ambasadei Franței în România. Inaugurat în 1991, el face parte dintr-o întreagă rețea de instituții, cu sedii în toată țara: Ambasada Franței, Consulatul, Institutul Francez din România, Camera Franceză de Comerț și Industrie (CCIFER), Liceul Francez din Bucrești, Clubul Francofon de Afaceri, Alianțele Franceze. În fiecare an, acțunile Institutului Francez din Cluj ating aproximativ 30.000 de persoane.

În 1 iulie 2019 SMURD Cluj aniversa 25 de ani de existență. 25 de ani marcați de numeroase intervenții, de emoție și devotament. Partener al festivalului încă de la prima ediție, echipele de paramedici voluntari SMURD oferă cursuri de prim ajutor tuturor celor ce se înscriu la această activitate. SMURD CLUJ îşi propune promovarea măsurilor de prim ajutor medical în rândurile populaţiei, a persoanelor care nu sunt angajate în domeniul medical, prin organizarea de cursuri, demonstraţii, exerciţii etc.

SPJ Salvamont-Salvaspeo Cluj isi desfasoara activitatea in zona montana a judetului Cluj. Are in gestiune zone cu importanta marita in ceea ce priveste afluxul de turisti si numarul ridicat de practicanti ai sporturilor montane: zona rezervatiei naturale Cheile Turzii si Cheile Tureni, zona Muntele Mare, zona statiunii Baisoara, zona statiunii Belis .In aceste zone se efectueaza servicii de permanenta, de patrulare si acordarea primului ajutor.

Consiliul Județean Cluj este partener al festivalului montan prin serviciul său de resort Seriviciul Public Județean SALVAMONT-SALVASPEO Cluj.

Alpine Tours este o companie de ghidaj montan condusa de sportivi si profesionisti in industria outdoor. Ghizi montani certificați AGMR, coordonați de Mihnea Prundeanu care face parte din prima generatie de ghizi montani romani certificati IFMGA/UIAGM in 2018. Misiunea noastra este de a incuraja dezvoltarea turismului in Romania, de a oferi si organiza experiente unice si provocatoare la finalul carora participantii sa se simta rasplatiti pentru efortul depus.

Începută cu peste 120 de ani în urmă, activitatea FARMEC are astăzi o largă recunoaştere, atât în România, cât şi în lume, produsele companiei fiind exportate în ţări din Europa, Asia şi America de Nord. În 1967, FARMEC devine primul producător de creme şi emulsii Gerovital H3 prof. Dr. Ana Aslan din România. Astăzi, FARMEC produce peste 400 de produse cosmetice, care acoperă o gamă largă de utilizare.

Centrala de escaladă este una din primele săli de cățărat indoor și bouldering din Cluj-Napoca. Colectivul tânăr și dotările sălii permit organizarea de cursuri și evenimente pentru copii și adulți.

Zaiko Adventures este o agenție de aventuri montane și de ghidaj alpin. Dar nu orice agenție. Noi suntem echipa care are grijă ca tu să redescoperi toate frumusețile naturii, alături de cei dragi, prin activități special pregătite pentru voi. Toate acestea sub supravegherea ghizilor noștri montani acreditați.

Potecătorii Voluntari este o comunitate care aduce întotdeauna ultimele noutati despre starea marcajelor, poteci, voluntariat, cabane, refugii, educatie outdoor, și competitii pe poteci.

Asociaţia Ecouri Verzi este un ONG din Cluj Napoca, consituit de către un grup de tineri iubitori de natură, care doresc să-şi dedice munca pentru protecţia biodiversităţii, educaţia pentru natură şi dezvoltarea turismului durabil în Transilvania. Misiunea Asociaţiei Ecouri Verzi este de a participa la dezvoltarea durabilă a societăţii prin conservarea biodiversităţii, promovarea turismului responsabil şi a educaţiei pentru natură, implementarea de proiecte multidisciplinare şi susţinerea de iniţiative etice.

Ești în căutarea următoarei aventuri pe bicicletă sau pe schiuri?Hai să descoperim împreună unele dintre cele mai frumoase trasee de MTB din jurul orașului Cluj-Napoca și din Munții Apuseni sau unele dintre cele mai faine locuri de schi de tură din Munții Carpați. Indiferent dacă ești începător sau avansat, știm trasee potrivite pentru fiecare nivel. Alăturăte nouă pentru o plimbare minunată prin locuri uimitor de frumoase din Transilvania, Maramureș sau Bucovina!

Asociatia „Club Sportiv Spando” a fost infiintata in 2009. Scopul clubului este de a asigura cresterea, selectia si pregatirea specifica a sportivilor pentru participarea la competitiile de schi alpin si inot, antrenarea, educarea si dezvoltarea fizica si psihica a tinerilor practicanti ai schiului si inotului si de a participa atat la competitiile nationale si internationale, cat si de a organiza intreceri locale sub forma de turnee si cupe;

Cinematograful  Victoria, pozitionat in centrul orasului Cluj-Napoca (Bdul. Eroilor 51), cu  o istorie de peste 100 de ani, este administrat de ASOCIATIA VICTORIA FILM. ASOCIATIA VICTORIA FILM are drept scop revigorarea salilor de cinematograf, sustinerea artei si culturii in tara si strainatate prin promovarea unor programe in domeniul social, cultural, invatamant, educatie, sanatate, turism, mediu si stimularea schimburilor culturale, educationale si artistice cu alte tari.

H33 este un fost spațiu industrial din Cluj-Napoca transformat în Social Innovation Hub. Este vorba despre fostul depozit Prodvinalco de pe strada Horea nr. 33.

Cluj.com – Ghid Local a devenit, așadar, un proiect complex, un integrator de experiențe și informații, contribuind direct cu idei, creativitate, conținut relevant și autentic la dezvoltarea și consolidarea relațiilor inter-comunități. Urmărim crearea de conexiuni între diversele comunități din oraș și județ, între organizatorii de evenimente și public, între oameni pasionați de diverse domenii și un conținut relevant și interesant pentru ei.

Zile și Nopți – Cluj-napoca este una din cele mai vechi publicații tip ghid de evenimente locale și manifestări din oraș.

Transilvania IT şi-a început activitatea ca şi un cluster de formare a resurselor umane în domeniul tehnologiilor avansate, iar între timp şi-a extins activitatea oferind servicii suport de inovare, internaţionalizare şi facilitarea proiectelor colaborative între membrii săi, între membrii săi şi alte firme sau organizaţii din ţară şi străinătate. Transilvania IT oferă suport pentru inovare deschisă în cadrul ecosistemului de inovare deschisă, ca și serviciu integrat.

SKI MAGAZINE este o publicație de specialitate, axată pe promovarea sporturilor de iarnă, cu precădere diferitele discipline de ski.

OUTDOOR MAGAZINE este o publicație de specialitate, axată pe promovarea sporturilor outdoor.

Outdoor4U este prezentă pe piaţa românească de profil începând cu anul 2003. În cei 14 ani de activitate, ţinând cont de nevoile clienţilor noştri, am creat şi dezvoltat patru departamente distincte: TRAINING | TURISM DE AVENTURA | EVENIMENTE SPECIALE | TABERE PENTRU COPII SI TINERET

In prezent suntem una dintre cele mai complexe firme de productie publicitara din Transilvania, pe segmentul printului digital de mici si mari dimensiuni, indoor si outdoor. Actualizam constant tehnologia pe care o folosim, astfel incat, combinata cu knowhow-ul specialistilor angajati, suntem in masura sa producem volum mare de printuri digitale, de cea mai buna calitate.

Radioul de pe strada ta.

Primaria Cluj-Napoca sprijină și încurajează dezvoltarea de proiecte culturale, sportive și științifice inovatoare precum Transylvania Mountain Festival

Visit Cluj promovează turismul activ și de relaxare în muncipiul Cluj-Napoca.

Sub egida Cluj-Napoca European City of Sports proiectul TMF se încadrează ca unul din promotorii activi ai sporturilor outdoor din regiune.

Scriem despre viața în Cluj, îți oferim motive să ieși din casă și te ținem la curent cu ce se întâmplă în oraș. Cluj, evenimente, localuri, interviuri.

Asociația TMF promovează cunoașterea și explorarea mediului montan prin sport, educație, artă și știință. Asociația TMF este o echipă de tineri entuziaști care promovează sporturile montane practicabile pe munte (escaladă, alergare, ciclism, drumeție, ski, snowboard, alpinism), în subteran (speologie, aventură), în aer (zbor liber, parapantism, BASE jump) sau în ape montane (caiac, canoe, canyoning, navigatie).

CSAU – Clubul Sportiv Alpin Universitar este un club fondat pentru promovarea sporturilor montane.

Elf’st Marketing & Investment este o agențíe de consultanță în marketing și investiții, ce oferă servicii integrate de specialitate de la management de proiect până la implementarea planurilor de afaceri.

Black Wolf este un studio de creație specializat în creație grafică, identitate de brand, multimedia și fotografie.

The Genuines este o agenție creativă specializată în dezvoltarea de campanii personalizate de marketing.

Ibex Media este un studio de producție media axat pe activități de aventură outdoor.

E locul în care recuzita de carton meșteșugărită cu pricepere se transformă într-un spațiu confortabil în care vă bucurați de prieteni, de muzică bună, de concertele din fiecare joi, caricaturi, ateliere de percuție și alte evenimente prin care reinventăm împreună cotidianul!