Sponsori si Parteneri

Construite pentru a rezista. Câteva cuvinte simple care descriu produsele GARMIN, compania, cultura … și viitorul ei.  Lider pe piața globală a tehnologiei de navigare, suntem dedicați construirii unor produse superioare destinate domeniului auto, aviatic, maritim, outdoor și sport, ca parte esențială din viața clienților noștri.

Produsele GARMIN sunt căutate nu doar pentru design, calitatea superioară și accesibilitate, cât și pentru elementele inovatoare ce fac viața utilizatorilor mai plăcută și mai ușoară.

GARMIN ROMANIA are grijă ca cele mai noi și căutate produse GARMIN să fie disponibile și în Romania!

Clubul Alpin Roman – Filiala Cluj, este una din cele mai active filiale ale Clubului Alpin Român (fondat în 1990) având ca principală activitate practicarea sporturilor montane precum alpinismul si escalada, drumetiile montane, schiul de tură și schi alpinism, ture pe bicicleta, alergarea montană. În prezent filiala Cluj numără peste 200 de membri și este în continuă dezvoltare.

Aflat sub tutela Ministerului Afacerilor Externe, Institutul Francez din Cluj este un centru de limbă și acțiune culturală ce își desfășoară activitatea sub autoritatea Ambasadei Franței în România. Inaugurat în 1991, el face parte dintr-o întreagă rețea de instituții, cu sedii în toată țara: Ambasada Franței, Consulatul, Institutul Francez din România, Camera Franceză de Comerț și Industrie (CCIFER), Liceul Francez din Bucrești, Clubul Francofon de Afaceri, Alianțele Franceze. În fiecare an, acțunile Institutului Francez din Cluj ating aproximativ 30.000 de persoane.

Facultatea de Geografie a Universității „Babeș-Bolyai” a constituit încă de la apariția ei unul dintre pilonii educației si cercetării din Alma Mater Napocensis. Facultatea oferă programe de studiu diverse, încadrate domeniului științific Geografie: Geografia Turismului, Geografie, Cartografie, Planificare Teritorială, Hidrologie și Meteorologie. Activitățile didactice și de cercetare se desfășoară în limbile română, maghiară și germană la Cluj-Napoca și în extensiile din Bistrița, Gheorgheni, Sighetu Marmației și Zalău într-un context academic multicultural. Acestea sunt susținute de un corp profesoral experimentat, format în marea lui majoritate în cadrul Facultății de Geografie, care s-a perfecționat la prestigioase universități din Europa și Statele Unite.

Parteneriatul de practică și colaborări tematice au fost stabilite cu catedrele ADT – Amenajare și Dezvoltare Turistică, respectiv GT – Geografia Turismului. 

În 1 iulie 2019 SMURD Cluj aniversa 25 de ani de existență. 25 de ani marcați de numeroase intervenții, de emoție și devotament. Partener al festivalului încă de la prima ediție, echipele de paramedici voluntari SMURD oferă cursuri de prim ajutor tuturor celor ce se înscriu la această activitate. SMURD CLUJ îşi propune promovarea măsurilor de prim ajutor medical în rândurile populaţiei, a persoanelor care nu sunt angajate în domeniul medical, prin organizarea de cursuri, demonstraţii, exerciţii etc.

SPJ Salvamont-Salvaspeo Cluj isi desfasoara activitatea in zona montana a judetului Cluj. Are in gestiune zone cu importanta marita in ceea ce priveste afluxul de turisti si numarul ridicat de practicanti ai sporturilor montane: zona rezervatiei naturale Cheile Turzii si Cheile Tureni, zona Muntele Mare, zona statiunii Baisoara, zona statiunii Belis .In aceste zone se efectueaza servicii de permanenta, de patrulare si acordarea primului ajutor.

Consiliul Județean Cluj este partener al festivalului montan prin serviciul său de resort Seriviciul Public Județean SALVAMONT-SALVASPEO Cluj.

Maramontsport este unul din primii importatori oficiali de produse outdoor pe piata romaneasca.Echipa a continuat sa creasca numarul brandurilor din portofoliu, ajungand in prezent la peste 20. Calitatea produselor importate este de la mediu in sus, culminand cu anumite produse de top pe piata mondiala.

Maramonstport este unic importatori in Romania pentru: Pieps, Kayland, Montura, Fizan, Kong, Duraflex, F-Lite, HAD, Montana, Crossblades, Terra Peak, Solda, Pajak, Demon, Alpenheat.

Potecătorii Voluntari este o comunitate care aduce întotdeauna ultimele noutati despre starea marcajelor, poteci, voluntariat, cabane, refugii, educatie outdoor, și competitii pe poteci.

Asociaţia Ecouri Verzi este un ONG din Cluj Napoca, consituit de către un grup de tineri iubitori de natură, care doresc să-şi dedice munca pentru protecţia biodiversităţii, educaţia pentru natură şi dezvoltarea turismului durabil în Transilvania. Misiunea Asociaţiei Ecouri Verzi este de a participa la dezvoltarea durabilă a societăţii prin conservarea biodiversităţii, promovarea turismului responsabil şi a educaţiei pentru natură, implementarea de proiecte multidisciplinare şi susţinerea de iniţiative etice.

Ești în căutarea următoarei aventuri pe bicicletă sau pe schiuri?Hai să descoperim împreună unele dintre cele mai frumoase trasee de MTB din jurul orașului Cluj-Napoca și din Munții Apuseni sau unele dintre cele mai faine locuri de schi de tură din Munții Carpați. Indiferent dacă ești începător sau avansat, știm trasee potrivite pentru fiecare nivel. Alăturăte nouă pentru o plimbare minunată prin locuri uimitor de frumoase din Transilvania, Maramureș sau Bucovina!

Asociatia „Club Sportiv Spando” a fost infiintata in 2009. Scopul clubului este de a asigura cresterea, selectia si pregatirea specifica a sportivilor pentru participarea la competitiile de schi alpin si inot, antrenarea, educarea si dezvoltarea fizica si psihica a tinerilor practicanti ai schiului si inotului si de a participa atat la competitiile nationale si internationale, cat si de a organiza intreceri locale sub forma de turnee si cupe;

Cinematograful  Victoria, pozitionat in centrul orasului Cluj-Napoca (Bdul. Eroilor 51), cu  o istorie de peste 100 de ani, este administrat de ASOCIATIA VICTORIA FILM. ASOCIATIA VICTORIA FILM are drept scop revigorarea salilor de cinematograf, sustinerea artei si culturii in tara si strainatate prin promovarea unor programe in domeniul social, cultural, invatamant, educatie, sanatate, turism, mediu si stimularea schimburilor culturale, educationale si artistice cu alte tari.

Sala de escaladă GRAVITY este situată pe Str. Aleea Clabucet (Baza Sportivă Unirea), Cluj-Napoca. Un loc ideal pentru a câștiga deprinderi noi, a descoperi frumusețea sporturilor pe verticală: escalada și bouldering-ul. Cursurile oferite pentru adulți și copii sunt modalitatea perfectă de a progresa.

National Geographic reprezintă un reper în lumea fotojurnalismului. Cu peste 60 de milioane de cititori lunar, care urmăresc 34 de ediții internaționale, NG este a treia cea mai citită revistă din lume.

Revista dedicată științei, explorărilor și aventurii conectează curioșii de pe întreaga planetă, ajutându-i să-și împlinească visele. Le dă posibilitatea celor mai străluciți cercetători, exploratori și jurnaliști să ne prezinte poveștile, descoperirile și aventurile lor, ca să înțelegem mai bine lumea în care trăim și să avem o șansă în plus de a învăța și a crește permanent.

Cea mai citită revista de travel din întreaga lume.

National Geographic Traveler este liderul călătoriilor experimentale, sustenabile, inspirând cititorii să-și descopere și să-și iubească  planeta.

Misiunea National Geographic Traveler este aceea de a oferi pasionaților de călătorii nu numai o vacanță, ci și o schimbare de mentalitate, în sensul protejării planetei.

Cu o tradiție de peste 20 de ani în România și peste 50 de ani pe piața internațională a revistelor glossy pentru femei, Cosmopolitan oferă cititoarelor sale reportaje interesante și deseori inedite despre tot ce este nou în modă, frumusețe și un stil de viață activ și sănătos. De asemenea, ca principal promotor al emancipării și al puterii feminine, Cosmopolitan pune foarte mult accentul pe încurajarea și susținerea tinerei generații de femei în ceea ce privește dezvoltarea lor personală, socială și civică, construirea unei cariere, dar și protejarea naturii și sustenabilitatea.

Cluj.com – Ghid Local a devenit, așadar, un proiect complex, un integrator de experiențe și informații, contribuind direct cu idei, creativitate, conținut relevant și autentic la dezvoltarea și consolidarea relațiilor inter-comunități. Urmărim crearea de conexiuni între diversele comunități din oraș și județ, între organizatorii de evenimente și public, între oameni pasionați de diverse domenii și un conținut relevant și interesant pentru ei.

Transilvania IT şi-a început activitatea ca şi un cluster de formare a resurselor umane în domeniul tehnologiilor avansate, iar între timp şi-a extins activitatea oferind servicii suport de inovare, internaţionalizare şi facilitarea proiectelor colaborative între membrii săi, între membrii săi şi alte firme sau organizaţii din ţară şi străinătate. Transilvania IT oferă suport pentru inovare deschisă în cadrul ecosistemului de inovare deschisă, ca și serviciu integrat.

SKI MAGAZINE este o publicație de specialitate, axată pe promovarea sporturilor de iarnă, cu precădere diferitele discipline de ski.

OUTDOOR MAGAZINE este o publicație de specialitate, axată pe promovarea sporturilor outdoor.

In prezent suntem una dintre cele mai complexe firme de productie publicitara din Transilvania, pe segmentul printului digital de mici si mari dimensiuni, indoor si outdoor. Actualizam constant tehnologia pe care o folosim, astfel incat, combinata cu knowhow-ul specialistilor angajati, suntem in masura sa producem volum mare de printuri digitale, de cea mai buna calitate.

Radioul de pe strada ta.

Primaria Cluj-Napoca sprijină și încurajează dezvoltarea de proiecte culturale, sportive și științifice inovatoare precum Transylvania Mountain Festival

Visit Cluj promovează turismul activ și de relaxare în muncipiul Cluj-Napoca.

Sub egida Cluj-Napoca European City of Sports proiectul TMF se încadrează ca unul din promotorii activi ai sporturilor outdoor din regiune.

Scriem despre viața în Cluj, îți oferim motive să ieși din casă și te ținem la curent cu ce se întâmplă în oraș. Cluj, evenimente, localuri, interviuri.

Asociația TMF promovează cunoașterea și explorarea mediului montan prin sport, educație, artă și știință. Asociația TMF este o echipă de tineri entuziaști care promovează sporturile montane practicabile pe munte (escaladă, alergare, ciclism, drumeție, ski, snowboard, alpinism), în subteran (speologie, aventură), în aer (zbor liber, parapantism, BASE jump) sau în ape montane (caiac, canoe, canyoning, navigatie).

CSAU – Clubul Sportiv Alpin Universitar este un club fondat pentru promovarea sporturilor montane.

Elf’st Marketing & Investment este o agențíe de consultanță în marketing și investiții, ce oferă servicii integrate de specialitate de la management de proiect până la implementarea planurilor de afaceri.

Black Wolf este un studio de creație specializat în creație grafică, identitate de brand, multimedia și fotografie.

Ibex Media este un studio de producție media axat pe activități de aventură outdoor.

E locul în care recuzita de carton meșteșugărită cu pricepere se transformă într-un spațiu confortabil în care vă bucurați de prieteni, de muzică bună, de concertele din fiecare joi, caricaturi, ateliere de percuție și alte evenimente prin care reinventăm împreună cotidianul!