Documentarul Complet de Perrine & Guillaume Broust

The Sounds of Water | Les Chants de l’Eau | Sunetele Apei – Filmul documentar, versiune completă online. Perrine & Guillaume Broust  încearcă să conștientizeze publicul despre relația omului cu apa.

De Ziua Pământului 2020, Perrine Broust & Guillaume Broust au lansat online documentarul: Sunetele Apei / The Sounds of Water  (Les Chants de l’Eau).

Dacă vi s-a întâmplat în aventurile și expedițiile voastre, sau în viața de zi cu zi să vă loviți de absența sau abundența apei, probabil înțelegeți deja de ce apa este esențială vieții noastre.

Făcând o călătorie în jurul lumii, în timpul căreia au întâlnit localnici din orale mari și sate îndepăratte, Perrine Broust & Guillaume Broust au doceumntat relația pe care o au oamenii din diferite peisaje și comunități cu apa. A fost nevoie de 11 luni de filmare, de 80 de interviuri în 9 limbi, de 2 ani de editare, rezultând în 5 ani din viața lor pentru a produce acest documentar independent de 52-min, intitulat „The Sounds of Water” adică „Sunetele Apei”. 

Întrebările pe care acest documentar impresionant le ridică sunt: Cum este apa percepută și folosită? Care sunt beneficii și riscurile apei? Ce legende ni se spun despre apă? Care e povestea ei? Veți avea ocazia să ascultați răspunsurile pescarilor, fermierilor, scafandrilor și scufundătorilor, miniștrilor și cercetătorilor, dar și noile întrebări pe care aceștia le ridică.

The sounds of water dcumentary film

The Sounds of Water | Les Chants de l’Eau | Sunetele Apei

Filmul este disponibil online.

Subtitrările sunt disponibile în: FR-EN-ES

For privacy reasons YouTube needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politica de Confidentialitate.
I Accept

Distribuiți mai departe acest film; a fost făcut pentru a fi văzut!

Producție & Regie

Produs și regizat de Perrine & Guillaume Broust 

Coloană sonoră originală

Muzica filmului „The Sound of Water” a fost compusă de LinkRust și Zikali.

O puteți asculta pe SoundCloud. 

Pagina web oficială a filmului

Pentru mai multe detalii despre acest film vă invităm să vizitați https://www.leschantsdeleau.fr/

#outdoor #education #TransylvaniaMountainFestival  #water #awareness #TMF20