@ TRANSYLVANIA MOUNTAIN FESTIVAL 2019 powered by GARMIN

Trofeul TMF 2019 pentru film montan este acordat  filmului  THE PATHAN PROJECT, produs în 2019, de Guillaume Broust avându-i ca protagoniști principali pe Nicolas Favresse, Jean-Louis Wertz, Mathieu Maynadier și Carlitos Molina.

Anunțul a fost făcut în data de 23 Noiembrie, în timpul Galei Transylvania Mountain Festival 2019!

Nico Favresse rreprezentând The Pathan Project – câștigătorul trofeului TMF19 pentru film montan /  foto: Gabriel Roșca

The PATHAN PROJECT  este un film bazat pe expediția în Pakistan a prietenilor Nicolas Favresse, Jean-Louis Wertz, Mathieu Maynadier și Carlitos Molina. Filmul umrează povestea acestora într-o manieră plină de culoare, punând accent nu doar pe intercațiunea dintre membrii echipei ci și pe intercațiunea acestora cu localnicii care au ajutat expediția.

Difuzat pe marele ecran în Cluj-Napoca, Vineri, 22 Noiembrie, The PATHAN PROJECT a suprins prin umor și abordarea naturală a unei povești reale de viață.

Ne bucurăm că Matthieu Maynadier și-a revenit din acceident, iar noi salutăm această perspectivă veselă asupră vieții și naturii umane pe care întreaga echipă o transmite!

Enjoying a wide international participation in all competitions, this year we are once again honored to present the winners of the film, photography, innovation and mountain activity awards. 
The Pathan Project /  afiș oficial

Despre realizator: Guillaume Broust

Guillaume Broust este un realizator de film premiat, cu o experiență de 20 de ani de filme outdoor și filme documentare în cele mai îndepărtate locuri din lume.

Cu peste 200 de filme despre cățărare, parapantă, alpinism, schi  și câteva premii, Guillaume și-a creat propiul stil și univers cinematografic.

Guillaume a fost realizatorul oficial de film pentru Petzl din 2001 până în 2017, și a regizat makoritate filmelor Petzl, inclusiv faimoasele « Petzl RocTrips ». Unul din ultimele proiecte faimoase este « Sunetul Apei», un documentar de 52 mn despre diferitele percepții asupra apei în lume.

Acum produce filme independente.

Guillaume poate fi găsit pe social media aici:

https://www.instagram.com/guillaume_broust

https://www.youtube.com/user/guillaumebroust

https://www.facebook.com/Guillaume.Broust.Studio

Guillaume Broust / foto: Stephan Denys

Premiile au fost decernate în aplauzele publicului extraordinar prezent la festivitate, prin amabilitatea reprezentanților Garmin, a dlui Mihai Olaru – Nikon România, a echipei TMF19 și a delegatului oficial PGHM Briancon – Alexandre Auchecorne.

––––––

Organizator: Asociația TMF

Partener principal: GARMIN Cluj

Parteneri instituționali: Clubul Alpin Român, Serviciul Public Județean Salvamont-Salvaspeo Cluj, SMURD Cluj-Napoca, Institutul Francez Cluj-Napoca, Primăria Municipiului Cluj-Napoca

Parteneri: NKON, Insta 360, B-Life

Sponsori: Mountex, Outdoor4U, Centrala de Escalada, Zaiko Adventures, Alpine Tours, Ecouri Verzi

Parteneri producție eveniment și promovare: PMA Invest, Elf’st, The Genuines, Black Wolf

Parteneri media: cluj.com, Info Trafic,  SKI & Outdoor Magazine, Zile și Nopți,

Media support: Radio Cluj, Cluj Webstory

Venues:  Cinema Victoria, Cercul Militar, H33, Casino Centrul de Culrură Urbană, UBB-Parcul Sportiv Iuliu Hațieganu.