@ TRANSYLVANIA MOUNTAIN FESTIVAL 2021 #AboveTheSummits

Înscrie-ți filmul în competiția TMF acum! Scurtmetraje de aventură, film artistic și film documentar.

O nouă ediție, o nouă temă! A patra expediție TMF – Transylvania Mountain Festival lansează o nouă povocare pentru temele din 2021: Above The Summits (Deasupra vârfurilor).

Premiul și competiția de film montan TMF este un proiect special al  TRANSYLVANIA MOUNTAIN FESTIVAL. Tema acestui an – DEASUPRA VĂRFURILOR – este o invitație îndrăzneață pentru a vă prezenta poveștile de munte, aventurile alpine și explorările dintr-o nouă perspectivă, cu un public liber, în căutare de inspirație.

La TRANSYLVANIA MOUNTAIN FESTIVAL, suntem pregătiți să explorăm, să descoperim, să inovăm și să ne angajăm în proiecte curajoase.  Tema “Deasupra vârfurilor” aduce o perspectvă de sus, o privire de ansamblu și o senzație de libertate – depinde de voi în ce direcție veți duce firul narativ. Din adâncurile muntelui până deasupra crestelor și vîrfurilor, suntem curioși unde se îmbină viața reală cu imaginația.

Pe 10 martie, deschidem oficial înscrierile în competiția de film montan TMF 2021 Transylvania prin platforma FilmFreeway. Alătură-te aventurii și înscrie-ți filmul în competiție!

Despre premiul TMF pentru film montan

Fondat în 2018, Premiul TMF pentru film montan a fost creat pentru a încuraja producătorii de film și atleții ce practică sporturi montane – cățărători, alpiniști, schiori, snowboarderi, parapantiști, cicliști, speologi, alergători, kayakiști –și observatori sau exploratri ai naturii din mediul montan pentru a co-crea producții de film/video. Este o mare provocare, dar și rezultatele sunt pe măsură!

IN 2021 SUNT DESCHISE URMĂTOARELE CATEGORII:

Scurtmetraje de aventură – (20 min.) – abordați o perspectivă de sus asupra poveștilor de alpinism, ski, speologie, deep solo voiding, zbor liber, kite ski, MTB  și alte sporturi!

Film artistic montan –(40 – 75 min.) – unde vă invităm să explorați potențialul temei “deasupra vârfurilor” într-o manieră mai creativă: îmbinarea dintre alegeea subiectului, a peisajului și protagniștilor, firul narativ și creativitatea va fi principalul criteriu de diferențiere.

Documentar montan – (40 – 75 min.) – este categoria unde invităm documentariștii de sport, peisaje și viață sălbatică să se îmbarce în frumoasa aventură de a aduce poveștile lor în fața publicului.

REGULI DE ÎNSCRIERE ÎN COMPETIȚIE:

Regulile de concurs pot fi consultate aici Competiția și premiul pentru Film Montan TMF 2021.

Subliniem faptul că această competiție este una internațională, filmele trebuie incadrate într-o singură categorie, și vă rugăm să respectați termenele de înscriere în competiție:

Termen depunere: 17.07.2021

Termen notificare: 07.08.2021

Pentru a rezerva timpul necesar selecției riguroase și traducerii subtitrărilor, nu se acceptă înscrieri întârziate.

ÎNSCRIE-ȚI FILMUL MONTAN ÎN COMPETIȚIE ACUM:

Transylvania Mountain Festival acceptă înscrierile în competiție prin FilmFreeway, platforma nr. 1 pentru competiții de film și concursuri creative.

https://filmfreeway.com/TransylvaniaMountainFestival

Pentru mai multe informații vă invităm să ne scrieți la adresa film@transylvaniamountainfestival.ro

Partenerii ediției: