#DiscoverMountains #TMF2018 #Workshop

Cum să începi să te cațeri la panou, dacă ești începător? Ce trebuie să faci pentru ca sesiunile de la sală să te ajute în cățărarea la stâncă? De ce cățărarea este o disciplină benefică și accesibilă pentru toată lumea?

Duminică / 25.11.2018 / între orele 13:00 – 15:00 TMF organizează Climbing & Bouldering Workshop cu Mihnea Prundeanu la  SKAI Urban Crag – escaladă / bouldering / yoga

Atelierul acoperă tehnici de cățărat și noțiuni de siguranță, care includ și asigurarea unui traseu în stil cap de coardă.

ACCES inclus pentru posesorii FULL PASS. Tarif participanți fără FULL PASS: 20 de lei

Locuri disponibile: 10, care se vor ocupa în ordinea înscrierii. Vă rugăm să vă anunțați intenția de a participa completând formularul de aici

DESPRE MIHNEA PRUNDEANU

Mihnea este un alpinist pasionat și ghid montan internațional (IFMGA).  Este un membru activ al comunității alpine din România unde a contribuit la promovarea alpinismului către noi generații. A inițiat un program de mentorat în alpinism, a organizat evenimente și a susținut practicarea activităților montane într-un stil onest, responsabil și autonom.

Prin desele sale călătorii, ocazionate de expediții personale sau ca ghid montan, Mihnea este conectat la cadrul montan internațional dar și la nevoile specifice spațiului Carpatic, fiind o punte de legatură între lumi și realități alpine.

Îi puteți găsi pe alpine-tours.com sau mihneaprundeanu.com