#DiscoverMountains #TMF2018 #evolutionofdreams

Eva Walkner și Jackie Paaso prezintă La Transylvania Mountain Festival 2018: Evolution of Dreams (Evoluția Viselor)

Ce se întâmplă atunci când pasiunea pentru visul tău scade? Te oprești? Sau cauți ceea ce lipsește și descoperi noi vise și noi obiective? Parcursul lui Eva și Jackie le-au adus de pe traseele clasice de schi la schiatul pe munți înalți, fapt care le-a acordat mai multă libertate. Pe parcursul acestei călătorii, au descoperit un alt aspect al sportului, schi alpinismul. În această nouă disciplină, fetele trebuie să facă față unor noi provocări și să depășească noi frici. Este evoluția visului lor.

Eva și Jackie s-au întâlnit acum 10 ani în timp ce concurau la Freeride World Tour. De-a lungul anilor au avut parte de mult succes, atât sub forma victoriilor sportive cât și a experiențelor de viață. Drumul spre vârf nu a fost întotdeauna ceea ce au visat. Descoperirea free ride-ului a venit ca urmare a eșecului și a ghinionului întâmpinat pe calea visului original. Atât Eva, fostă schioare alpină de performanță și membră a echipei naționale austriece, cât și Jackie, fostă schioare mogul deținătoare a titlului de Campioană Mondială la Juniori, s-au îndepărtat de visul aurului olimpic. Durerea care se instalează atunci când te oprești din ceva ce iubești este debilitantă. Dar puterea pe care o câștigi când te forțezi să treci peste acea perioadă și continui să crezi în tine este de neegalat.

Azi, Eva Walkner este recunoscută ca fiind una din cele mai bune competitoare de schi alpinisim din lume. Jackie Paaso este cunoscută pentru mentalitatea ei de tip “totul sau nimic” pe munte. S-au regăsit printre cele mai bune sportive de schi alpinism din lume. Fiind persoane foarte motivate, ambele au înțeles că visele și obiectivele proprii nu numai că le energizează dar sunt și o parte esențială a fericirii lor.  În prezent și-au mutat privirea dinspre viața competițională spre schi alpinism. Având drept obiectiv să urce și să schieze pe Eiger, mai multe obstacole le apar în cale. Oare se lasă bătute? Urmăriți-le în filmul “Evolution of Dreams” pentru a afla ce se întâmplă!

Teaserul este disponibil aici: https://youtu.be/qAgy1zYRwcQ

Instagram: #evolutionofdreams

  • Titlu:                 Evolution of Dreams
  • Gen:                 Documentar/Sport/Schi alpinism
  • Regie:   Carina Brunnauer, Eva Walkner & Jackie Paaso
  • Producători:      Eva Walkner & Jackie Paaso
  • Editare:             Emanuel Förster
  • Distribuție:        Eva Walkner & Jackie Paaso
  • Angelika Kaufmann, Jana Häusl & Marion Poitevin
  • Loc filmare:       Andermatt-Switzerland, Grindelwald-Switzerland, Montafon-Austria, Golden-Canada, St. Anton-Austria and more.
  • Limba:               Engleză