For privacy reasons SoundCloud needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politica de Confidentialitate.
I Accept

Chloë Lanthier este o atletă multisport de elită, cu o experiență de peste 25 de ani de competiții la nivel internațional. 

Adoră ciclismul montan cross country, alergarea montana, schiul backcountry și skate skiing-ul, antrenamentele grele și de calitate, să își împingă limitele explorând necunoscutul mental și fizic. Cu o experiență solidă în competiții, decenii de antrenament, practicarea de sporturi montane și cunoștințe despre corpul uman, îi place să își împărtășească cunoașterea și să ajute sportivii să își maximizeze potențialul fizic și mental.

Este consultant, autor, vorbitor și educator în domeniul reabilitării sportive și al performanței, are o diplomă de licență în Știința și Fiziologia Exercițiului, un Master în Științe în domeniul Biomecanicii și al Performanței Umane, precum și un certificat de nivel 3 de la Asociația Națională Canadiană de Coaching.

În timpul liber îi place să scrie și să citească și are o slăbiciune pentru schiul vertical și coborâri în zăpadă proaspătă. 

Chloë este de asemenea, fondatoarea Academiei de Anduranță Montană din Chamonix și a Festivalului de Alergare Montană din Chamonix. Prima ei carte – “Trail, les clés pour performer sans se blesser” a fost publicată în februarie în Franța de editura Glenat.

În acest episod vorbim despre competiții la nivel de cupă mondială, evenimente sportive în condiții extreme și  în locuri îndepărtate, explorare și jocul mental. Parcurgem, de asemenea, câteva idei din carte, și atingem câteva aspecte despre cauzele principale ale accidentărilor în alergarea montană, despre modalitățile de a dezvolta o înțelegere a corpului și a biomecanicii sale.

Înregistrarea este disponibilă doar în limba engleză.

Audiție plăcută ! 🦇