For privacy reasons SoundCloud needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politica de Confidentialitate.
I Accept

Alex Buisse este un profesionist specializat în fotografia de aventură. Lucrează în Chamonix de peste 10 ani, timp în care s-a cățărat, a schiat și a zburat deasupra întregului masiv Mont Blanc.

În prezent este implicat în proiecte de aventură dar și umanitare / de dezvoltare.

Fie că fotografiază un alergător care se concentrează înaintea unei curse Olimpice, primul absolvent dintr-o comunitate de refugiați care își primește o diplomă universitară sau un cățărător care contemplă muntele cu a cărui verticală se va confrunta, emoțiile sunt liantul comun, uman și universal. Alex își dorește să redea povești umane, cu respect și sinceritate, prin fiecare fotografie.

Fotografia i-a oferit multe oportunități de a trăi experiențe unice, printre care se remarcă navigarea în jurul Capului Horn, invitația de a participa la o ceremonie Etiopiană a cafelei în tabăra de refugiați de la Dadaab, fotografierea lui Usain Bolt la Olimpiadă, schiatul la Polul Nord, denumirea a trei munți (mici) în Groenlanda, o cursă de aventură în Țara de Foc, ascensiunea muntelui K2 și deplasarea cu un elicopter de salvare pe timp de noapte, intenționat.

Alex locuiește în mecca sporturilor alpine, Chamonix dar lucrează în Europa și America de Nord. Datorită restricțiilor actuale legate de COVID -19, rămâne în prezent în Franța și ne bucurăm că se numără printre invitații podcast-ului Transylvania Mountain Festival.

În acest episod vorbim despre cum poți deveni un fotograf de aventură, expediții alpine și pe apă, inspirație și povești vizuale.

Vă mulțumim pentru audiție! 🦇

__

Pe Alex Buisse îl puteți urmări aici:

Website: alexbuisse.com and montblanclines.com

Instagram: alexbuisse

Facebook: AlexBuissePhotography