Zabardast – film prezentat in selecția oficială TMF 2018 , este acum disponibil online

Disponibil gratuit, online 

Pentru a susține eforturile de distanțare socială, vă recomandăm să urmăriți producția echipei Picture Organic Clothing și Almo Film alături de echipa freeride-rilor din „ZABARDAST” – film prezentant în cadrul selecției oficiale Transylvania Mountain Festival 2018!

Un film în regia lui Jérôme Tanon, avându-i ca protagoniști pe Thomas Delfino, Léo Taillefer, Zak Mills, Yannick Graziani, Hélias Millerioux, Jérôme Tanon. acesta urmărește incredibilia expediție în inima lanțului montan Karakorum.

Zabardast

Este vorba de căutarea celor mai frumoase linii de schi de pe planetă la o altitudine de 5880m. O aventură atât de îndepărtată, atât de sus și atât de angajantă încât nici o greșeală nu era permisă. Filmul prezintă o îmbinare curajoasă între freeride și alpinism.

Filmul este disponibil ONLINE cu subtitrari în FR-EN-DE-BE-GR-JAP-RU-PL-IT-ES

Filmul a fost difuzat prima dată în Romania, anul trecut în Noiembrie la Transylvania Mountain Festival 2019 powered by Garmin Cluj, Garmin Romania , în parteneriat cu Clubul Alpin Roman Filiala Cluj, Institut Français de Cluj, SMURD Cluj, Salvamont-Salvaspeo Cluj, la Cinema Victoria și cu eforturile considerabile ale Black Wolf Studio.