For privacy reasons SoundCloud needs your permission to be loaded. For more details, please see our Politica de Confidentialitate.
I Accept

Colin Haley este un alpinist american care a realizat unele dintre cele mai dificile ascensiuni în Patagonia și câteva conexiuni de trasee spectaculoase, unele într-un stil unic.

A crescut în SUA, înconjurat de natură, cu munții Cascade în spatele casei.

A primit primul piolet la vârsta de 11 ani. Anul următor, în timpul ascensiunii pe clasica creastă vestică a vârfului Forbidden împreună cu tatăl său și cu fratele mai mare, a descoperit esența alpinismului – bucurie, efort, epuizare, frică, uimire, relaxare, și în final, o satisfacție fundamentală. A continuat să se cațere iar la 20 de ani a debutat pe scena alpinismului internațional ca partener de ascensiuni al lui Rolando Garibotti.

Dedicarea i-a adus oportunitatea de a deveni un atlet profesionist și de a-și împlini visul de la 14 ani, de a se cățăra tot timpul.

Colin Haley face ascensiuni mai mult în emisfera vestică iar visele sale cele mai îndrăznețe sunt mari, de angajament, frumoase și foarte tehnice.

Suntem încântați să îl avem pe Colin invitat al acestui episod din podcast, și să îl întrebăm despre expediții în munții mari, alpinism în teren de aventură, frică, mutarea la Chamonix și planuri pe termen scurt.

___________

Pe Colin Haley îl puteți urmări aici:

website: colinhaley.com

facebook: alpinistcolinhaley

instagram: colinhaley1